Auvergne nu på Lonely Planet’s Top 10 over steder som man skal besøge

608-jpg
Print Friendly

Lonely Planet er et australsk forlag som har specialiseret sig i at udgive rejsebøger, og de har nu også opdaget skønheden her i Auvergne, ligesom vi selv gjorde da vi af omveje endte med at bosætte os her. 

Som I måske har læst tidligere her på hjemmesiden, var det en tilfældighed at Henrik og jeg endte med at købe hus her i Auvergne. Ja faktisk havde vi aldrig hørt om Auvergne før vi forelskede os i huset. Næ – for den oprindelig plan var at vi skulle flytte til Italien, og det var først efter flere besøg i Italien, hvor vi ikke rigtig synes at vi fandt det vi drømte om, at vi begyndte at holde øje med huse til salg i Frankrig. Og pludselig var HUSET der, og vupti så gik det stærkt, fra vi så huset første gang og til vi flyttede ind, gik der 3 måneder.

Les trois Noyers, aftenbillede

1.april 2012 ankom flyttebilen med alle vores møbler fra Danmark, og så var vi flyttet til Frankrig – Auvergne.

– og Auvergne hvad var det så for et område !! jo vi havde da læst en del om området på nettet, men det var nu ikke så meget der var at læse om Auvergne, i hvert fald ikke når man sammenligner med de mere kendte – og meget mere turistede områder i Frankrig. Men bare på de 4 år vi har boet her nu, er Auvergne så småt begyndt at blive “opdaget” – og der arbejdes meget på at de områder i Auvergne, som ikke allerede er nationalparker skal blive det i fremtiden, for at bevare den smukke uspolerede natur.

Og nu har Lonely Planet så også opdaget Auvergne, “den gemte perle” og sat den på deres Top 10 liste over steder som de anbefaler man skal besøge i 2016 – for Auvergne har så meget at byde på.

Forside les-volcans-d-auvergne-en-montgolfiere

Hvis man er til strand og turistede områder, ja så skal man nok ikke vælge Auvergne, men er man til SMUK natur, hvor der er masser af frisk luft og plads til alle, hvor priserne stadig er lavere end mange andre steder i Frankrig, og hvor man kan opleve det autentiske Frankrig – ja så er Auvergne absolut anbefales værdigt

L-Auvergne-au-top-pour-les-guides-Lonely-Planet

Nu har vi så snart boet her i 4 år – og vi bliver mere og mere forelsket i Auvergne, vi er slet ikke færdige med at udforske Auvergne, der er så meget at se – og opleve, og vi er derfor stolte og glade over at Lonely Planet også har set, og opdaget skønheden i vores område.

Vi glæder os til at I selv kommer ned og oplever vores smukke område.

Vi ses

Mange hilsner herfra Les Trois Noyers,  Auvergne – nu på top 10 😉

Herunder kan I læse hvad Lonely Planet skriver om Auvergne

side 1 side 2 side 3 side 4

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *