1,2,3…….. nu 9 badeværelser på Les Trois Noyers

forside
Print Friendly

Jo, vi syntes lige at der manglede et ekstra badeværelse i den skønne lejl. 2 – så nu kan den dejlige lejlighed/feriebolig nemt rumme 8- 10 personer, uden at nogen skal stå i kø til badet :-)

Det nye badeværelse har selvfølgelig både bruser, toilet og håndvask

badeværelse 1  brusekabine

 

 

 

 

 

 

 

 

badeværelse 5

 

Denne skønne feriebolig( lejl. 2) er så praktisk inddelt, at der faktisk er 2 “sove” afdelinger i boligen, således at man kan bruge begge afdelinger, hvis man er mange. – Det kan være at I er en stor familie, eller nogle venner som gerne vil på ferie sammen, men som ikke lige ønsker at stå i kø til badet :-), ja så er den her lejlighed oplagt, som fællesbolig.

Den er absolut også velegnet hvis I er et par som ønsker ferie i dejlige omgivelser, for så kan I jo bare selv vælge hvilken “soveafdeling” I har lyst til at sove i :-)

IMG_4753

 

 

 

 

Her er en lille billede præsentation af den dejlige feriebolig :

Man kommer ind i det store dejlige køkken,IMG_4742 og fra køkkenet af kan man gå videre op til den ene sove afdeling, hvor vi nu har lavet det nye badeværelse.

I den afdeling er der udover det nye badeværelse også to soveværelser

 

 

Soveværelse 1:

soveværelse 3 soveværelse 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Soveværelse 2, som udover en dejlig ny dobbeltseng ( 2 enkeltsenge) også har en sovesofa med plads til 2 ekstra personer:

soveværelse ekstra soveplads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4741

 

Tilbage i køkkenet, kan man gå videre op i den skønne stue, som både har en masse bøger, mange DVD, som man evt. kan se på fladskærms fjernsynet – eller hvis man skal se Tour de france, er der også franske kanaler på tv’et

 

 

 

Stue 1

 

 

Og fra stuen af, er der en trappe op til den anden” sove afdeling” som også har 2 soveværelser og badeværelse

 

 

 

Soveværelse 1.IMG_4662

 

Soveværelse 2.

IMG_4719

 

Badeværelse og toilet ( de 2 rum er adskilt – toilettet for sig, og bad for sig )

IMG_4658

Og så var det jo til den her feriebolig, at vi lavede den lækre terrasse/gårdhave sidste år – den hvor man kan sidde helt ugenert, men stadig midt i naturen :-)

Mulig forside 2

I kan se flere billeder  af terrassen HER

Og hvis I vil se flere billeder fra lejl. 2 , kan I se dem HER

Prisen for den her skønne feriebolig er :

‘Gite Maison d’Amis’ 2   Lejl. 2 ( lejlighed med op til 10 sovepladser)        Lejligheden set udefra - med direkte udgang fra alle etager - Kopi[1] IMG_4264

Obligatorisk slutrengøring : 35 euro

Lejeperiode:
•01.05-2016- 31.05.2016:   375 euro pr. uge
•01.06-2016- 30.06.2016: 450 euro pr. uge
•01.07-2016- 31.08.2016   500 euro pr. uge
•01.09.2016- 30.09.2016  450 euro pr. uge
•01.10-2016- 31.10.2016    375 euro pr. uge

Og det bedste af det hele er, at I stadig kan nå at booke den her skønne feriebolig til sommer. Der er stadig enkelte ledige uger i både juni , juli og august – så det er bare et spørgsmål om, hvem der kommer først :-) skriv til os på info@feriefrankrig.com, hvis I er interesseret i at høre mere, om ferieboligen, ledige perioder – eller andet.

Og ellers – Henrik er lige nu på arbejde med Topas på Mallorca, og jeg er i gang med den store klargøring ( læs rengøring…;-) ) inden sæsonstart.

Men der er også tid til at nyde det franske liv. Blandt andet var jeg til en spændende kunstudstilling over på slottet: Chateau Lafayette i forrige weekend, sammen med en veninde, som havde booket os en rundvisning på slottet – meget interessant, men KOLDT – det var noget varmere udenfor, end inde på slottet.

lafayette

Og en spontan nabo fællesspisning har der også været tid til. Der blev tændt op i den gamle bageovn i byen, og så var der fællesspisning med  – alt for meget mad -tilberedt i den store ovn, som også gav god varme hele aftenen.

 

 

 

 

Her er der Christian, som må smide fleecen senere på aftenen pga. ovnens varme

Byens bageovn

 

Og så var der søreme også fællesspisning i “udlændingeklubben” En klub hvor alle os udlændinge i Auvergne mødes hver 14. dag til fællesspisning ( og fastboende udlændinge her i Auvergne, er vi faktisk en del af – nå ja hovedsageligt englændere, men også en del hollændere – og så Henrik og jeg fra Danmark :- )

Vi mødtes sidste gang på en restaurant i Lavoûte-Chilhac som pr. 1/11-15 har fået nye ejere – og ja, her må jeg komme med en anbefaling senere, når de har fået visitkort, menukort m.m. klar. For vi fik en kongelig betjening af de sødeste værter…. til ingen penge: velkomstdrink i baren, og efterfølgende 4 retter til KUN 20 euro for det hele – og alt var  lækkert og smukt anrettet. Stort + og UG til dem for maden og betjeningen. Absolut et sted som vi i fremtiden vil anbefale Jer at prøve.

Les etrangers

værten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her til sidst, skal I lige hilse på vores nye naboer :  Anar og Snowbell

De er lige blevet sat ud på marken overfor Les Trois Noyers.

Snowbell

Mange forårshilsner herfra Les Trois Noyers

:- ) Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *