Tour de France 2017 kommer næsten forbi Les Trois Noyers

Tour de France 2016 - 06/07/2016 - Etape 5 - Limoges/ Le Lioran (216 km) - Le peloton devant l'église de Bujaleuf
Print Friendly

Tour de France kører ikke lige forbi Les Trois Noyers indkørsel næste sommer, men det er tæt på, for Touren går nemlig igennem Prades, som kun er små 20 km os – så kan det næsten ikke blive tættere på :-)

Forside billedet er fra sidste års Tour, hvor feltet kom igennem Le Lioran, 80 km fra os

Men næste sommer bliver køreturen til touren meget kort 😉

Søndag d. 16 juli 2017 slutter turen i Le Puy- en- Velay, og på vejen dertil kører feltet igennem Prades – som i øvrigt er derude hvor der er gode bademuligheder i floden

prades-kom

Pigerne (11)Her kan I se nogle af de flotte vulkanske klipper ved siden af badestranden i Prades.

Mandag d. 17 juli holder touren hviledag, og så cykler de videre fra Le Puy-en- Velay tirsdag d. 18 juli.

Så til Jer der allerede har booket Jeres ferie her hos os i uge 29, I skulle måske overveje en “Tour de France dag” mens I er her :-)

Faktisk er det kun Gite D´amis 1. (lejl. 1)  som stadig er ledig i uge 29 fra lørdag d. 15/7 til lørdag d. 22/7 – så hvem kommer først :-)

Her på Les Trois Noyers , hvor det pludselig er blevet efterår/vinter, ser vi tilbage på endnu en skøn sommer hvor huset har været fyldt af de sødeste gæster fra nær og fjern. Hovedsageligt har vi stadig flest ferie gæster fra Danmark, men i år har der også været andre nationaliteter på ferie, både fra England, Holland, Tyskland, sågar Singapore, og så selvfølgelig franskmænd. Det er altid spændende at møde folk fra andre lande – og få afprøvet, især mit meget glemte tyske 😉

Igen denne sommer har der været flere fællesspisninger i huset, og det er altid hyggeligt, og en dejlig måde at være sammen på :-)

img_0344

og Maggie har nydt at der både har været besøg af andre hunde og af en masse børn – hun nyder livet som værtshund:-)

Her er det Maggie og Simba. Simba boede sammen med sin “mor” Sussan, oppe i lejl. 1  i 14 dage i oktober, og så var der legeaftaler hver dag

maggie-og-simba

 

 

 

Nå ja og igen i år er der blevet slæbt – og slæbt Flouritter med hjem til Danmark. Henrik og jeg har jo opdaget et nyt (hemmeligt) sted, hvor der er masser af flouritter som bare ligger og venter på at blive samlet op.

Her er det “fangsten” fra nogle af vores gæster.

img_0342

Lige nu står fangsten mest på noget spiseligt, for i år bugner det overalt med hasselnødder, valnødder og Kastanjer.

img_0514

Her er det “lidt” kastanjer samlet af søster Lise og Ivan, som var på besøg for 3 uger siden, og vi kan hilse og sige, at de smager fortræffelige i en varm gryderet.

Her til sidst, lige en hilsen fra Maggie – som i følge Henrik slet ikke fælder ………..

De bedste hilsner herfra Les Trois Noyers

img_0374

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *