JU HU, så er det endelig blevet forår

forside
Print Friendly

Det flotte Magnolie træ inde i Langeac ( “storbyen” 6 km fra os) er sprunget ud, og det er altså bare et flot syn hver eneste år

Nu har jeg været forbi flere gange de sidste par uger og vupti – pludselig var det sprunget ud.

De første udsprungne påskeliljer så jeg allerede d. 22 februar – ja indrømmet, det var så også nogle som stod godt i læ, op af en sydvendt mur, men alligevel synes jeg det var tideligt i år.

web3

Men som altid kan vejret være meget omskiftelig her, især her i foråret, fordi vi bor højt. Den ene dag skinner solen og her er 20 grader, og dagen efter kan det sne. I januar fik vi faktisk en del sne, mere end vi før har oplevet, men det blev ikke liggende særlig længe, så vi nød det så længe det varede

web 5

Den første rigtige varme, ja sommerdag kan man vel sige med 24 g i skyggen, havde vi her d. 11 marts. Der blev de hvide ben luftet for første gang i år, uh det var skønt :-)

Men uanset vejret, om det regner, sner eller om solen skinner, er vi ude på vores daglige gåtur. Og jeg må sige at jeg bliver mere og mere glad for de gåture, for selvom her er gråvejr, så er her altså stadig utroligt smukt. For uanset hvor vi går hen, er her flotte udsigter, og en fantastisk følelse af plads, ro og masser af frisk luft. Jeg får tit sådan en, slags sug i maven -ja det er lidt svært at forklare, men sådan en overvældende følelse af naturen omkring mig  – det er storslået, og kan absolut anbefales.

Det giver sådan en skøn afslappet ro indeni, og efter sådan en gåtur er batterierne ladet op, og der er energi til de mindre spændende opgaver :-)

forside 2forside 3web 2web6

  •  – og Maggie har så til gengæld fået “afladet” sine batterier, så hun kan slappe af og fordøje gåturens indtryk.
  • web 1

 

 

 

 

Foråret her i Tailhac betyder også, at vi, i byens festkomite, får fastsat datoerne for årets faste arrangementer, og hvis I er bor her på Les Trois Noyers imens, er I hjertelig velkommen til at deltage.

Pinsedag d. 4 juni afholder vi Loppemarked – hvor man kan være heldig og gøre et godt kup.

Sidste år gjorde jeg, synes jeg selv, et godt køb – 4 stole, som den her, til den nette sum af ….10 Euro – ja, altså 2,50 euro stk. !!

IMG_0705

Og forrige år var jeg også heldig, der fik jeg købt den her flotte knagerække og det her flotte spejl til 5 Euro pr. del.

IMG_0706

 

 

 

 

IMG_0707

 

 
– Og hvis I ikke lige har mulighed for at komme herned til vores Loppemarked i Tailhac, så er der hver eneste weekend og helligdage loppemarkeder rundt omkring, så det er bare at gå på “loppe rov”

Lørdag d. 24 Juni afholder vi Byfest/nabofest – hvor I selvfølgelig også er velkomne til at være med, hvis I bor her. Vi starter altid kl. 12.00 med fællesspisning hvor alle medbringer noget til fælles bordet – og så er der petanque m.m. om eftermiddagen. Om aftenen spiser vi rester og så er der dans og hygge så længe man orker:-)

byfest 3 byfest

Lørdag d. 26 august er her mulighed for at komme ud og gå på en mærket rute ( ca. 10 km) og efterfølgende kan man købe mad som vi, i festkomiteen, laver i byens gamle bageovn.

Arrangement i Tailhac 020

IMG_1152

Ring eller skriv til os, hvis I har lyst til at være med i en af ovenstående arrangementer, eller hvis I vil høre på ledige perioder.

tlf. 0033 471748343

mobil: 0033 610415362

email: info@feriefrankrig.com

Forårshilsner herfra Les Trois Noyers

– Og når man nu skal have klippet kløer, så er det jo dejligt at man kan nyde solen imens :-)

IMG_0001

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *