Ny feriebolig og ny prisliste for 2018

forside stue
Print Friendly

Så bliver der mulighed for at holde ferie i denne her skønne bolig til sommer……

Denne skønne bolig, nemlig vores egen private bolig, kan I leje til sommer på ugebasis fra d. 30 juni til og med d. 1 september

Forsidebilledet er taget her for et par dage siden, så derfor kan I måske ane lidt julepynt – hist og pist :-)

….Men nu er det jo til sommer at I kan leje vores bolig, og så er det jo mest udendørs at man opholder sig, og hvem vil ikke gerne sidde og nyde en kold drink på denne her balkon i sommervarmen?

forside balkon

– eller sidde med sin familie/venner og nyde en dejligt måltid mad på boligens anden terrasse.

gæster1

I kan se flere billeder og læse mere om den nye bolig på det her Link : Feriebolig 4

  • og den nye feriebolig, vil fast ligge under fanebladet : overnatning på hjemmesidens forside.

– og så spørger I måske… ” Jamen , hvor skal I så bo ?, og er I så ikke lige i nærheden som I plejer??”

og jo, det er vi – for vi flytter bare lige ned på campingpladsen, lige over på den anden side af den lille vej, så vi vil stadig være lige i nærheden, og til rådighed ved behov.

Ideen har vi fået via nogle engelske venner, som bor i vores område. De flytter nemlig også ud af deres egen bolig om sommeren, og lejer deres private bolig ud til feriegæster, og imens bor de i en campingvogn i gåafstand fra deres hus, og de gange vi har besøgt dem  har det været så hyggeligt i deres “sommerresidens”

Vi er jo så heldige, at vi har campingpladsen, hvor der både er et fint køkken og 2 nye badeværelser, og et stort overdækket udendørsareal, så det glæder vi os til at afprøve.

Vi skal sove i vores camperkasse, som har en dejlig stor dobbeltseng, den får vi alligevel brugt for lidt, så til sommer skal den virkelig afprøves.

camperkasse web

– og hvem ved!! hvad fremtiden bringer – men vi ved jo i hvert fald fra tidligere, at campingpladsen egner sig vældigt godt til hyggelige sammenkomster.

danskerfest

 

Men fremtiden betyder så også at vi lukker for udlejning på campingpladsen, så den vil ikke være at finde mere på vores hjemmeside.
Som I måske også vil opdage, er der også kommet en ny prisliste, som ser lidt anderledes ud end tidligere. Vi har valgt at hæve priserne en smule :-) og vi har ændret måden at prisen udregnes på, pr. uge.

Som I vil kunne se, er der en fast pris pr. bolig og derudover også en pris pr. antal personer i boligen. Dette har vi valgt at gøre, fordi vi nu flere gange har oplevet at nogle har lejet en bolig, for så derefter at ankomme flere familier i boligen, ja sågar har der nogle gange ligget folk på gulvet i soveposer. Det har vi som sådan ikke noget imod, men vi synes dog omvendt at det er rimeligt at den samlede udlejningspris afspejler antallet af personer i boligen, – for der er unægtelig forskel på, om der er 2 – eller 12 personer i samme bolig, i forhold til forbruget af el – vand og ikke mindst rengøringen.

Til gengæld er de nye 2018 priser inklusiv slutrengøring 😉

I kan se den nye prisliste under fanebladet ” Les trois Noyers” – og I kan gå direkte til prislisten for 2018 via det her Link.

Prisliste 2018

Hvis I har nogle spørgsmål til den nye prisliste,  den nye feriebolig eller andet , så skal I selvfølgelig endelig kontakte os.

Som jeg skrev i forrige indlæg, får alle I som allerede har reserveret for 2018, selvfølgelig stadig Jeres feriebolig til de ” gamle 2017 priser” – og som jeg også skrev – kan I andre stadig nå at booke til 2017 priser, – altså hvis I booker senest d. 31/12 – 2017 – kl. 23.59 😉

Hvis I lige synes at I vil ind og sammenligne priserne for 2017 – og de nye 2018 priser – og se hvor meget I kan spare ved at booke nu 😉 , ja så kan I se priserne for 2017 herunder:

prisliste 2017 web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her til slut vil vi ønske jer alle et fantastisk Godt Nytår. Vi ser meget frem til det nye år, til nye spændende sjove udfordrende oplevelser, og ikke mindst til, som altid, et glædeligt gensyn af tidligere gæster, men også til at modtage nye gæster, som kan glæde sig til at komme herned og  opleve vores fantastiske sted Les Trois Noyers

Les trois Noyers, aftenbillede

Godt Nytår herfra Les Trois Noyers

Helle og Henrik

Godt nytår

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *