Sneflokke kommer vrimlende – i Maj måned !!!!!

forside
Print Friendly

I går, så her sådan her ud og vi gik rundt i sommertøj, solen skinnede og vi havde 25 g. – og i dag stod vi så op til snevejr!!!!!!

IMG_1671

Så i dag har vi iført os det varme tøj igen, som ellers var blevet gemt af vejen.

Heldigvis ser det ud til, at det gode vejr vender tilbage senere på ugen, så vi igen kan få sandalerne på.

Vi har ellers haft et rigtig dejligt forår, og hvis her ikke lige lå sne, ville vi kunne se al det overvældende grønne og de flotte gyvler som blomster overalt.grønt web

 

 

huset web2

Nattergalen synger lystigt hver aften, og de gæster vi havde I sidste uge nød det dejlige vejr.

– og nu har vi så også erfaret, at vi sagtens kan have mindst 9 biler parkeret nede foran vores hus –  uden problemer:-), og så har vi endda stadig en stor plads omme bag huset, så kom I bare, i alle Jeres biler, vi har plads 😉

Biler web gåtur web

Og ellers har vi en smule travlt, som altid her i foråret, hvor de sidste ting/projekter skal nås inden høj sæsonen rigtig går igang.

Såååå, faktisk er det helt okay for os, at det er noget vådt udenfor de næste dage, for vi skal alligevel gå indendørs og arbejde. Henrik skærer brædder op og isolerer lofter, og jeg maler på livet løs.

brædder 2 web bolig 3 web

Det er dejligt at have nogle store rum at boltre sig i, hvor der er plads til at arbejde. Her er det feriebolig 3, som er midlertidigt omdannet til “værksted”, men bare rolig den skal nok blive fin, og klar til gæster igen.

Det er feriebolig 4 som vi er i gang med at “shine” op. Vores egen private bolig, som vi her til sommer udlejer ud til gæster for første gang. I et af de tidligere indlæg så I måske billederne fra bolig 4? Glæd Jer, for der kommer snart nye bedre billeder, når vi er færdige med at gøre klar. Men I kan lige få en lille “smagsprøve” her, hvor I måske kan fornemme at væggene er nymalet og nu bliver lofterne også isoleret, med fine malede brædder, så vi bedre kan holde varmen om vinteren, og der bliver mere lydisoleret.

værelse rod web

Jo, her er altid noget at kaste sig over, for når vi nu har et hus på mere end 600 m2 , ja faktisk omkring 1000 m2 , når vi tæller alle terrasserne, campingpladsen og kælderen med, kommer vi ikke til at kede os de næste mange år. Vi har stadig mange ideer/ projekter som vi gerne vil have lavet, men det bliver i det tempo, som vi synes at økonomien kan bære, og tiden – for bare at holde stedet her, med rengøring/ maling /græsplæner m.m. sluger en del timer, men vi kan faktisk rigtig godt lide det :-)

For selvom her er masser at lave – altid, så prioriterer vi morgenkaffen i ro og mag – og gåturene med Maggie hunden. Jeg ved godt at jeg vist har skrevet det flere gange før!!! – eller i hvert fald sagt det rigtig mange gange….. at IHHHHHH, hvor jeg nyder at vækkeuret ikke ringer kl. 05.45, som det gjorde i alle hverdagene, da vi boede i DK.

Nå, arbejdet kalder igen, der er lige lidt flere brædder der skal males, men jeg synes lige, at I skulle høre at der er liv i os endnu, og skrive at vi stadig har nogle enkelte ledige uger, så skriv endelig hvis I overvejer en tur til Frankrig de næste par måneder.

Jeg håber at I nyder det fantastiske dejlige vejr i Danmark – husk solcremen 😉

Snehilsner( men forhåbenligt kun i dag )  herfra Les Trois Noyers

maggie maggie bader web

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *