Godt nytår

fullsizeoutput_533
Print Friendly

I ønskes alle et fantastisk godt nytår, og vi glæder os til at tage imod Jer her på Les Trois Noyers i 2019

Billedet viser jo ikke ligefrem sol og sommer herfra, men til gengæld iskrystaller på en Gyvel fra dagens gåtur. Men selv om her er temmelig koldt, i det franske for tiden, så ved vi jo at varmen med garanti vender tilbage – og så er det jo snart tiden at begynde at tænke på sommerferie!!!

Igen i år er vi så heldige, at Tour de France kommer tæt forbi os. Feltet slutter i Brioude søndag d. 14 Juli ( 20 km fra os) og tirsdag d. 16 juli starter Touren fra  St. Flour ( 40 km herfra)

Tour de france 2Så hvis I er Tour de France fans, så er her en oplagt mulighed for at opleve touren på første parket, samtidigt med at I kan nyde en sommerferie i det franske. Jeg er ikke selv en der normalt ser Tour de france, men forrige år var vi nogle som tog ud og overværede Touren, og det var en kæmpe oplevelse, og vi skal helt sikkert forbi Brioude og heppe på Romain Bardet til sommer ( Romain er en bjergrytter som kommer fra vores område, hans mor bor lige over i den anden dal)

I kan læse mere om vores oplevelser forrige år HER,  da vi så Tour de France på første parket.

2018 har for os, været et lidt anderledes år. Først og fremmest så boede vi nede på campingpladsen hele sommeren, mens vi lejede vores egen bolig ud, og det var en stor succes.

Inden vi flyttede derned var der dog lige lidt klargøring …fordi fra det ene hjørne til det andet hjørne var en højdeforskel på næsten 1 meter, så der skulle graves meget jord væk og planeres ud, inden vi kunne lægge fliser

Heldigvis kom min far herned og hjalp os med at grave ud og lægge stabilgrus. IMG_0215

Det gik lidt hurtigere med en mini graver end det ville have gjort med håndkraft

Det endelig resultat blev fantastisk, meget bedre end vi selv havde turde håbe på

 

 

 

Her kan I se før og efter billeder

IMG_0230                                          IMG_0431

 

 

 

En fantastisk sommer i vores nye “sommerresidens” med mange hyggelige fællesspisninger.

IMG_0618       IMG_05682018 blev også et anderledes år for os, fordi vi lukkede ned før tid og tog til Danmark for at tage afsked med min far, som sov stille ind på Hospice d. 19/11.

Men nu er vi tilbage i det franske igen, og vi er SÅ KLAR til 2019, klar til at fylde huset med gæster og klar til en masse nye dejlige oplevelser her i 2019.

Vi glæder os til at se Jer :-)

huset web2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *