Fra sommer til vinter på 14 dage

Version 2
Print Friendly

For 14 dage siden sad vi ude og spiste frokost i 24 graders varme, og i dag vågnede vi så op til sne vejr.

Og inden dagens snevejr har vi også nydt de flotteste efterårsfarver, som I kan se på forside billedet

 

Dagens snebillede

IMG_3079 2

 

og for 14 dage siden IMG_0940 2

Frokosten ude i det dejlige solskinsvejr nød vi sammen med vores “arbejdsgruppe” Vi er 3 par som har dannet en arbejdsgruppe, hvor vi på skift hjælper hinanden med forskellige projekter. Sidst var det her hos os, hvor vi fældede træer bag husetIMG_0937

Forrige gang, var det ude hos Karen og Dave som skulle gøre klar til at få installeret sol paneler, så der skulle blandt andet graves en rende til el ledninger. Men fordi vi har haft en meget lang tør tør sommer, var jorden som beton—pyh hvor vi svedte

IMG_0911

Og i sommers skulle Lars og Emeline have skiftet tag på deres overdækkede terrasse, hvilket foregik i 34 g varme…i skyggen. Vi måtte stoppe med at arbejde efter kl. 14, for der blev det simpelthen for varmt og farligt at gå ude og arbejde i direkte solIMG_0793

Nå ja og så er der selvfølgelig god mad og hygge om aftenen, når vi er færdige med dagens arbejde, i arbejdsgruppen:-)  Vi er alle super glade for vores gruppe, for 12 hænder løfter bare mere end 4, og hvad den ene ikke har af værktøj, har den anden.

Ja, og lidt ekstra projekter her på Les Trois Noyers har der også været siden sidst. Vi har fået renoveret vores “Ko Skos skur” som vi kalder det;-) Der hvor man skoede køer i gamle dage, eller faktisk lige indtil 1969, har vi fået fortalt!

Her er ko sko skuret før                                                                   og her har det fået nyt tag og er blevet malet

Så nu skulle det gerne kunne holde 200 år mere, og vi synes det er noget som er bevaringsværdigt

Kososkurs 1

IMG_0709

 

 

 

 

 

 

 

 

Et andet større projekt i år, her på Les Trois Noyers,er at vi nu har vores egen store petanque bane, så I kan nok forestille Jer at her er blevet spillet meget petanque i sommers.

Det kom sig af, at jeg kom til at nævne over for de andre i byens fest komite, om vi dog ikke skulle lave en petanque bane, og jooo det synes de da var en god ide. Vi havde plads, så det blev på vores jord

Den blev lavet efter alle kunstens regler. Jeg havde nok bare forestillet mig en firkant med noget grus, meeeen nej nej, den blev lavet med de rigtige maskiner og flere lag forskelligt underlag – og vupti, nu har vi en petanquebane.

IMG_0690 IMG_0770

Igen hele sommeren, boede Henrik, Maggie, Anton og jeg nede i vores “sommer residens” over på den anden side af vejen, og jeg elsker det..

wmNbtDqgRRi6qOsxFtVGNw

Jo Jo måske var det lige en anelse varmt til tider ( vi har haft 2 dissederet hedebølger denne sommer, med over 38 g – og så er det altså varmt under et bliktag) men så er vi jo så heldige at vi bare kan gå ned i skyggen og dyppe fødderne i bækken, som løber i bunden af haven – og hvor vi nu har fået lavet en lille strand, og en lille “pool” som især Maggie nyder

IMG_0714

Denne sommer har bare, igen igen igen, været skøn med masser af søde gæster og venner/familie på besøg. Der har været utallige af fællesspisninger, ja og masser af petanque konkurencer, og lidt for mange Gin og Tonic´s :-)

Vi fik også oplevet Tour De France på første parket, også igen en stor oplevelse

IMG_0759

Her er det lidt af “rovet” som vi fik samlet op fra følgebilerne – kasketter, nøgleringe,  pølser, kiks, bannere osv.

Næste år kommer Touren ikke helt så tæt på os, men dog til Clermont Ferrand, d 11 juli,  som er ca 1.15 times kørsel fra os.

Ja, og nu er det så pludselig blevet vinter….øhhh jeg skal altså lige bruge noget tid til at vænne mig til kulden, oven på en lang lang dejlig varm sommer, men om få måneder vender det jo mod lyse tider igen, og så er det jo snart sommer igen, og her vil atter se sådan her ud, her på Les Trois Noyers

IMG_0713

Vi havde de sidste gæster for i år,  boende forrige weekend, et hold jægere fra Sydfrankrig, som hvert år bliver inviteret med på jagt her i området. Det var dog ikke meget vi så til dem, for de var jo ude fra morgen til aften. De har allerede booket igen til næste jagt tur her.

Og vi er også begyndt at få bookninger til sommeren 2020, men har selvfølgelig stadig ledige uger, så sig endelig til, hvis I har lyst til at opleve vores smukke område

IMG_0825Vores område indbyder rigtig meget til gåture, cykelture eller køreture, men absolut også til at ligge i en liggestol og nyde udsigten og nyde den fantastiske stilhed

Her er vi på en lille 15 km gåtur med “fætter Michael” og Trine, hvor vi nød de skønneste udsigter

Og noget må Les Trois Noyers kunne byde på, for vi har gæster som kommer igen igen og igen

Dem der har rekorden, er absolut Allan og Charlotte som er kommet hver eneste sommer siden vi åbnede i 2012, og nu kender de så også de fleste af vores naboer og venner.

Det var lige lidt nyheder siden sidst, hvilket er alt for længe siden. Og indrømmet, jeg er bare ikke god til at få sat mig ned foran computeren, når det er godt vejr udenfor;-)

De bedste hilsner herfra Les Trois Noyers

huset web2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *