Rigtig godt nytår til jer alle herfra Les Trois Noyers

IMG_3602
Print Friendly

Ja, vi har det mest fantastiske nytårsvejr, men der er lovet sne senere på ugen

Vi ønsker jer alle et godt nytår og håber at I er kommet godt igang med det nye år, som forhåbentlig vil blive et år hvor vi kan begynde at komme ud af coronaens skygger!!

Vi har heldigvis haft en sommer hvor her næsten var samme antal gæster som før coronaen, og ih hvor vi nød at huset igen summede af liv og glade dage. Der var atter flere fællesspisninger, fælles gåture, en masse petanque og ikke mindst mange dejlige gensyn af tidligere gæster, venner og familie
IMG_3141

 

IMG_1958

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2062IMG_3079 Small

2021 blev også året hvor Henrik endelig kom tilbage på arbejde igen ved Topas, efter 18 måneder i coronaens “jerngreb”. En tur til Grønland og en tur til Italien er det blevet til her i efteråret, og nu krydser vi fingre for, at der også viser sig nogle rejsemuligheder her i  2022 .

Vi har selv planlagt en ferie til Sri Lanka , så ja…her krydses meget fingre for at det vil lykkes os at komme afsted.

Hvad 2022 ellers vil byde på må tiden vise, men vi har besluttet os for at det er tiden at afprøve nye drømme. Derfor er planen at huset skal sælges, og vi skal i gang med nye eventyr.

Faktisk har vi haft huset til salg i nogle måneder hen over sommeren, og var også overbevist om at vi havde nogle købere, men ak….samme dag som de skulle skrive under, sprang de fra.

Nu har vi taget huset af markedet for en stund, men sætter det nok til salg igen engang i løbet af april/maj.

IMG_1869

Vi har heldigvis ikke travlt med at få solgt, da vi stadig elsker at bo her, og planen er da også, efter et salg, at vi vil blive boende her i området, i den smukke natur.

IMG_1976

Vi har ikke et eneste sekund fortrudt vores 10 år her på Les Trois Noyers, og vi fortsætter selvfølgelig udlejningen  indtil vi får solgt. Så hvis I skal nå at opleve Les Trois Noyers med os som værter, er det måske sidste sæson det er muligt, hvem ved…….

OG , I skal være så hjertelig velkomne.

Jeg kan fortælle at vi, i byens festkomite, har store planer for 2022. Nu har alle arrangementer jo mere eller mindre været aflyst de sidste 2 år, så i år skal der ske noget.

lørdag d. 25 juni afholder vi et stort arrangement her i Tailhac : Bal Disco

Det kan anbefales hvis i kan lide at danse. Jeg og flere af naboerne plejer at tage til nabobyens Bal Disco 2 gange årligt… og der bliver danset lystigt. Både børn, unge og ældre svinger benene på dansegulvet til den lyse morgen.

Lørdag d. 16 juli afholder vi årets nabofest, og hvis I bor her, er I selvfølgelig også velkommen til at deltage i fællesspisningen, petanque konkurrencerne og dansen senere på aftenen.

byfest

 

IMG_0768

 

Søndag d. 14 august tænder vi op i byens store bageovn og laver en 3 retters menu som man kan nyde efter en gåtur i den smukke natur

IMG_0086 IMG_0078

 

 

 

 

 

 

Så hvis I kommer herned til sommer, og har lyst til at deltage i en ( eller flere :-) ) af de ovennævnte arrangementer er I mere end velkomne.

Rigtig godt nytår herfra Les Trois Noyers

og potedask fra MaggieIMG_3203 Large

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *