Værtsparret

Print Friendly

Hvem er det så I kommer ned og “besøger”, udover den smukke natur

Vi, Henrik og Helle, begyndte i 2009 at drømme om et nyt liv i udlandet. I første omgang faldt valget på Italien og efter flere rejser til Italien, fandt vi også drømmehuset, men ak det nåede at blive solgt udenom ejendomsmægleren. Vi startede så forfra og fandt også et nyt drømmehus i Italien, men efter mange måneders forhandlinger, som ikke rigtigt førte til noget, begyndte vi at vende blikket mod Frankrig. Da vi så Les Trois Noyers på Internettet, var det kærlighed ved første blik, og inden der var gået 3 måneder var huset købt og flytte bilen læsset.

At det endte med at blive Frankrig og ikke Italien, har vi absolut ikke fortrudt, for Auvergne har vist sig at være en uopdaget naturskøn perle, midt i Frankrig smukkeste natur.

Faktisk er Auvergne, Frankrigs mindst turistet region, – endnu.

En region som indtil 2008 var “afskåret” fra resten af Frankrig grundet manglende motorveje. I 2008 blev der bygget en motorvej, så man i dag nemt kan komme til Auvergne uanset om man kører/flyver fra det sydlige Frankrig eller kommer fra nord.

Henrik : henrik

Henrik har allerede fra før han fyldte 20 år, haft en stor lyst til at udforske verden og dens muligheder. Så i en alder af 20 år drog han på den første lange motorcykeltur igennem Afrika. Derefter skulle han prøve Australien og New Zealand, for igen at vende tilbage til Afrika. I alt er det blevet til 3 ture på motorcykel igennem Afrika, 2 gange i bil og 1 gang i lastbil.

Sideløbende passede han sit arbejde inden for levnedsmiddelindustrien , hvor han til sidst endte som projektleder og var med til at opstarte fabrikker i Vietnam og Egypten.

Siden 2002 har han arbejdet som freelanceguide for det danske rejseselskab Topas, hvor han bla. har besteget Kilimanjaro 12 gange, været guide på vandreture i Nepal, Marokko, Italien, Spanien, Korsika, Kap Verde og Grønland.

Henrik er stadig tilknyttet Topas som Guide, men bestræber sig på at være hjemme i vores ferie sæson

Helle: Rikke og Lars 2 032

Ligesom Henrik har Helle allerede fra en ung alder af, haft lyst til at udfordre sig selv, så efter den første rygsæk rejse gennem Asien, startede hun importfirmaet Gekko op, sammen med min daværende kæreste, som de drev sammen i 10 år. Gekko importerede møbler, brugskunst og tøj fra hele asien, dog hovedsageligt fra Indonesien. De 10 år bød på mange spændende rejser til Asien, men også mange spændende udfordringer som det, at handle med/ i et uland byder på

De sidste 10 år, indtil indflytningen på Les Trois Noyers i april 2012, arbejdede Helle, som socialrådgiver/jobkonsulent inden for beskæftigelsesområdet, både inden for det private og det offentlige regi.

Vi har også begge arbejdet sammen og hver for sig, som pædagogiske medarbejdere på en døgninstitution for tidlig skadet børn. Børnene kommer nu for sjette sæson på sommerferie her på Les Trois Noyers – Hvilket alle ser frem til med stor glæde :-)

Udover os, består husstanden af 1 hund og 1 kat som elsker at få opmærksomhed fra gæster.

Vi bor selv i den ene ende af det mere end 500 m2 store hus, resten af huset er indrettet til ferieboliger.

Maggie webdyrene 007